Terapia Bowen iti va readuce corpul la echilibru si sanatate

Tehnica Bowen a fost conceputa de australianul Thomas Ambrose Bowen si este o terapie neinvaziva, o terapie care nu foloseste manipulari fortate. Terapia Bowen nu poate fi asociata cu kinetoterapia, masajul sau cu oricare alta tehnica, caci practicantul bowtech nu va impune corpului vostru executarea unei comenzi, ci va permite corpului ca in ritmul sau propriu, sa-si ia masurile pentru auto-vindecare.

La Cabinet Terapii Complementare Craiova fiecare pacient reprezinta o fiinta umana unica, motiv pentru care fiecare organism va beneficia de tratamente individuale, in functie de problemele de sanatate personale.

bowen-craiova

Cum se desfasoara o sedinta de terapie Bowtech?

Din momentul in care a inceput sedinta de terapie Bowen, practicantul sau terapeutul va realiza cu degetele o serie de miscari fine, cu o presiune moderata aspura tesuturilor articulare si muschilor.

Prin intermediul acestor miscari, se va declansa o vibratie de-a lungul traseelor nervoase specifice, care va fi receptata, analizata si procesata la nivelul sistemului nervos, declansandu-se in acest fel procesul de auto-vindecare al corpului, in functie de necesitatile voastre individuale (terapeutul va lasa o pauza de cel putin 2 minute intre miscari pentru a permite corpului sa se relaxeze).

La Cabinet Terapii Complementare veti putea beneficia de o terapie Bowen la cel mai inalt grad de profesionalism, fiind intampinati de terapeuti cu o vasta experienta in acest domeniu si de un ambient confortabil si prietenos.

Cabinet Terapii Complementare

Atat in timpul sedintei de terapie Bowen, cat si la finalul acesteia vei fi foarte relaxat, mai comunicativ, mai optimist si vei avea o stare de spirit foarte buna, toate acestea fiind necesare pentru ridicarea tonusului psihic si pentru reechilibrare.

Efectele unei sedinte de terapie Bowen

In urma sedintelor de terapie Bowen vei beneficia de o multime de efecte pozitive, printre care enumeram: meridianele energetice se vor restabili, deplasarile osoase se realiniaza, echilibrul psihic se fortifica, se elibereaza tensiunile musculare, circuitul limfatic va fi normal, revitalizarea intregului corp, etc.

Pentru a beneficia si voi de terapia Bowen, va recomandam sa accesati website-ul www.terapii-complementare-craiova.ro si sa va faceti o programare in cadrul cabinetului noastru.

La Cabinet Terapii Complementare veti obtine echilibru, vitalitate si sanatate prin aceasta terapie neconventionala, putand fi aplicata atat persoanelor bolnave, cat si persoanelor sanatoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *