Profita acum de firma de creditare auto CNS Kredit Auto Bucuresti

Alaturi de noi vei avea parte de cel mai rapid credit. Suntem o firma de creditare ce ofera credite persoanelor care au nevoie urgenta de bani. Vrei sa stii ce ai de facut? Ei bine, trebuie sa te folosesti de autoturismul tau drept garantie. Vino cu el la sediul nostru si vei primi un credit care poate ajunge pana la 75%  din valoarea reala a masinii tale.

Tot ce trebuie sa faci este sa vi cu masina ta la sediul nostru si in maxim 30 de minute iti vei putea primi banii. Iti oferim cele mai avantajoase comisioane iar ele variaza in functie de suma pe care doresti sa o imprumuti.

Poti veni cu autoturismul tau la sediul nostru din Soseaua Fundeni, nr. 120A, sector 2, Bucuresti si vei obtine toate informatiile de care ai nevoie.

Oferta noastra include doua pachete, mai exact:

Pachetul CNS Plantinum

Poti beneficia de un imprumut rapid doar cu autoturismul. Masina ta va fi analizata atent de expertii nostri si se va monta un dispozitiv GPS supa care se va incheia o polita CASCO  pe toata durata utilizarii autoturismului. Deci nu va mai fi necesar sa mai te deplasezi pana la noi pentru cheltuieli suplimentare.

CNS Kredit Auto

Pachetul CNS Gold

CNS Kredit Auto este un imprumut rapid pe care il vei primi cat mai repede posibil dar autoturismul va ramane la CNS Kredit Auto pana la finalizarea contractului.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi sunt:

  • Suna chiar acum la numarul de telefon 0742666111 sau vino direct cu autoturismul la sediul nostru din Soseaua Fundeni, nr. 120A, sector 2, Bucuresti si vei avea parte de consultanta de care ai nevoie
  • Vei avea parte de o evaluare care se face de catre expertii nostri in mod gratuit. Aceasta evaluare va dura maxim 5 minute dupa care se va stabili suma care iti poate fi imprumutata
  • Se incheie contractul de creditare fara a fi nevoie sa te deplasezi pana la notar sau sa cheltui alti bani
  • In maxim 30 de minute iti vom acorda creditul bancar de care ai nevoie

Actele necesare pentru obtinerea creditului sunt: Cartea ta de identitate, Cartea de identitate a autoturismului, talon autoturismului, Polita RCA. Practic cu toate aceste acte vei putea beneficia de cel mai avantajos credit bancar.

Suntem o casa de amanet auto Bucuresti care ofera siguranta mai intai de toate siguranta.  Trebuie doar sa ajungi la noi iar banii ii vei primi in maxim 30 de minute.  Comisionul nostru este cuprins intre 5-10 % si este negociabil in functie de suma imprumutata. In plus acesta este recalculabil iar asta este o oprtunitate pentru foarte multi dintre noi.

Gandeste-te ca dupa ce ai achitat imprumutul ai mai avea nevoie de bani. Ce este de facut in acest sens? Ei bine, poti oricand solicita un alt imprumut ca sa poti avea parte de suma de bani de care ai nevoie. Pana la urma cu totii avem nevoie de bani si ne dorim sa realizam cat mai multe. Daca starea ta financiara acum este una precara nu poti face decat sa gasesti cea mai buna solutie.