Corturi ideale pentru petreceri in aer liber

Doriti o petrecere in aer liber si plina de fast? Vreti sa aveti libertate si o atmoasfera proaspata si relaxanta? Va doriti sa va puteti supraveghea copii atunci cand se joaca in gadina? Atunci alegeti corturile pentru evenimente detinute de Ital Noleggio, ideale pentru party sau alte tipuri de evenimente.

Faceti-va o favoare si optati pentru serviciile oferite de Ital Noleggio pentru evenimentele voastre si sigur va vei aminti acea zi ca fiind unica din viata voastra.

Nunti in aer liber cu sute de invitati

De-a lungul timpului am realizat un potofoliu exceptional, cu nunti fascinante si sute de invitati, petreceri fermecatoare organizate de adevarati profesionisti. Am reusit sa va punem la dispozitie o logistica exceptioala, echipamente calitative (mese, scaune, vesela, catering, aranjamente florale, sisteme de incalzire si AC, etc.).

Pentru toti cei care doresc o nunta eleganta sau un party plin de veselie, Ital Noleggio ofera inchirieri corturi pentru nunti de o calitate superioara, bucurandu-va in acest fel de servicii de incredere si de o echipa dinamica si experimentata.

Corturile Cristal sunt speciale si rafinate, ele putand fi folosite cu mare succes pentru evenimentele desfasurate seara. Acestea pot fi amplasat in diferite locatii, cum ar fi lacuri, castele sau vile, in locuri in care se poate etala atat cortul, cat si locul respectiv. Prezinta o deschidere de 4m, 5m, 6m, 8m, 10m, 12m, 15m, 20m, 25m, 30m si 40m, ceea ce permite realizarea de structuri si dimensiuni variate de la 50mp pana la 2000mp.

corturi-pentru-evenimente

Candelabre deosebite si reflectoare colorate

Corturile model Cristal sunt iluminate cu variate modele de candelabre sau cu reflectoare colorate, sistemul de cabluri fiind prevazut cu tablou de siguranta. Si aceste corturi sunt confectionate din materiale rezistente si sigure, materiale ce respecta normele europene de ignifugare si calitate.

Putem sa va oferim consiliere de specialitate daca accesati pagina web www.corturiprofesionale.ro sau puteti sa vedeti modelele de corturi pe care noi vi le punem la dispozitie pentru evenimentele voastre.

Ne recomanda experienta de peste 10 ani in care am fost alaturi de clientii nostri si am oferit servicii complete pentru tot ceea ce inseamna realizarea unui eveniment la cort in conditii deosebite. Suntem un partener ideal pentru organizarea evenimentelor la cort, deoarece atragem atentia prin calitate, eleganta, libertate de miscare, veselie, unicitate si preturi competitive.