CDP Access va ofera nacele utile, flexibile si usor de manevrat

Nacele oferite de CDP Access se pot utiliza intr-o multime de aplicatii industriale, datorita faptului  ca sunt accesibile chiar si in spatiile inguste, flexibile, se manevreaza foarte usor, sunt foarte sigure si convenabile la pret. In general,  nacelele se pot utiliza intr-o varietatede domenii si anume: servicii de intretinere, inchiriere, constructii civile si industriale, etc.

Pentru o oferta de pret, pentru inchirieri de nacele sau pentru mai multe detalii despre serviciile oferite de CDP Access, puteti sa accesati cu incredere pagina web www.cdpaccess.ro si sa luati legatura prin e-mail sau prin telefon cu echipa noastra specializata in acest domeniu.

Care sunt avantajele nacelelor?

Nacelele sau platformele autoridicatoare sunt utilaje echipate cu moatoare care respecta toate standardele, motoare care reduc considerabil zgomotele, consumul de combustibil si emisiile de noxe. Aceste utilaje au o capacitate de ridicare crescuta pe terenurile accidentate, prezinta tractiune integrala, blocare automata a diferentialului hidraulic, dispun de o garda la sol de 28 cm, pot sa urce usor pantele abrupte si au o flexibilitate foarte mare in cazul terenurile ce au dificultate mare.

inchirieri-naceleCDP Access dispune de un serviciu de vanzari sau inchirieri nacele de exceptie, utilajele fiind de o calitate foarte buna si la cele mai avantajoase preturi. Platformele autoridicatoare pe care CDP Access vi le pune la dispozitie sunt foarte durabile, rezistente, prezinta o mare siguranta si noul design cuprinde stabilizatori standard integrati, care au un rol important in prevenirea accidentelor.

Modelele pe care CDP Access le detine au comenzi cu un aspect ergonomic si sunt foarte usor de manevrat, datorita picioarelor de stabilizare, care se pot lansa sau retrage simultan si care se pot ajusta in functie de spatiul respectiv.

nacele marca haulotteAlte aspecte importante ale nacelelor sunt:

  • a fost adaugata o conexiune noua pe cutia de comanda superioara
  • s-a inlocuit butonul de control al presiunii cu comutatoare
  • s-a vopsit cutia de comanda, prelungindu-se in acest fel durata de utilizare
  • capota de inchidere si trapa pentru motor suplimentara prezinta o calitate mult mai buna
  • s-au reamplasat dispozitivele de autodiagnosticare
  • nacelele au in dotare cauciucuri ce sunt umplute cu spuma, balustrade rabatabile si portita pivotanta.

Asadar, nacelele sunt ideale pentru toate domeniile de activitate si aduc un mare succes proiectului dumneavoastra. CDP Access va sta la dispozitie cu o varietate de modele de nacele de o calitate inalta, utilaje care prezinta o durabilitate mare si preturi de exceptie.