CDP Access si vasta sa retea de service

CDP ACCESS reprezinta una dintre cele mai profesioniste firme de inchiriat nacele si de vanzari nacele, punandu-va la dispozitie cele mai performante platforme autoridicatoare si cea mai vasta retea de service.

Indiferent de tipul si de performanta sa, nacela este totusi o unealta care daca este folosita in conditii dure de exploatare, cum ar fi santierele sau minele pentru extractia sarii, se defecteza si acest lucru este inevitabil.

CDP ACCESS a acumulat multa experienta si expertiza in cei 14 ani de existenta pe piata romaneasca si acestea reprezinta principala trasatura a echipelor tehnice din cadrul firmei noastre. Toate aceste duc spre un singur rezultat si anume: eficienta si rapiditatea cu care o nacela sau o platforma autoridicatoare este repusa in functiune, bineinteles la standardele care sunt impuse de fabricant.

retea1

Un important lider mondial reprezentat de Haulotte Group, care detine  peste 100 de ani de experienta in acest domeniu de activitate este furnizorul de utilaje si de piese de schimb al firmei CDP ACCESS. Acest grup francez pune un mare accent atat pe calitatea utilajelor distribuite cat si pe timpul care este necesar livrarii pieselor de schimb originale.

CDP ACCESS beneficiaza atat de suportul tehnic exceptional din partea furnizorului de top Haulotte Group, cat si de vasta experienta pe care echipele tehnice din cadrul firmei CDP ACCESS o detine. Va punem la dispozitie o echipa dinamica si cu mare experienta in acest domeniu de activitate, reusind in acest fel sa raspundem in mod promt tuturor solicitarilor de pe piata romaneasca in maxim 24 de ore de la solicitare.

Pentru a beneficia de o echipa tehnica de calitate, de platforme autoridicatoare care indeplinesc toate standardele producatorului si de preturi avantajoase la inchirierea sau vanzarea nacelelor, va rugam sa ne contactati accesand pagina www.cdpaccess.ro.