SC BODY SRL te protejeaza la locul de munca

SC BODY SRL este alaturi de tine la locul de munca, oferindu-ti servicii de protectia muncii la cele mai inalte standarde de calitate. Serviciile de securitate si sanatate in munca puse la dispozitie de catre SC BODY SRL, respecta legislatia in vigoare si sunt la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Serviciile pe care le indeplinim cu succes sunt: evaluarea factorilor de risc profesional, servicii profesionale de coordonare SSM in santier si servicii in domeniul situatiilor de urgenta, oferim echipamente de semnalizare, protectie si de stingere, cercetarea accidentelor ce implica incapacitate temporara in munca.

ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE, SEMNALIZARE ȘI STINGERECursuri de formare profesionala si perfectionare

SC Body SRL, fiind un centru de formare de un inalt grad profesional, va ofera cursuri de instruire profesionala si perfectionare in variate domenii de activitate, cursuri in urma carora veti putea beneficia de diplome recunoscute atat in tara noastra, cat si in strainatate.

Asadar, SC Body SRL ofera pe langa serviciile de protectia muncii Craiova exceptionale si cursuri de calificare cu autorizatie ISCIR (macaragiu si stivuitorist), precum si cursuri de calificare in domeniul agricol (tractorist-agricol).

SC Body SRL reuseste de fiecare data sa multumeasca clientii sai, printr-o echipa de profesionisti, printr-o vasta experienta in acest domeniu de activitate, prin multa seriozitate si dinamism.

Servicii de consultanta profesionale

Specialistii nostri detin o mare experienta in acest domeniu de activitate si sunt alaturi de fiecare client in parte, cu servicii si sfaturi corespunzatoare, reusind in acest fel sa promovam adevaratele valori.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de SC Body SRL, accesati platforma web www.bodysrl.ro si luati legatura cu echipa noastra profesionista pentru a va indruma si a va sfatui asupra proiectului pe care il detineti.

In general, prevenirea este o strategie perfecta, iar SC Body SRL va tine intotdeauna cont de acest aspect important. Aveti incredere in SC Body SRL, deoarece vom evalua riscurile profesionale prin metode corespunzatoare si vom oferi solutii de prevenire bazate pe o analiza minutioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *