Psiholog Dragos Stoian – psihologul care va ajuta sa depasiti toate obstacolele interioare

In primul rand, trebuie sa stim ce inseamna o evaluare psihologica, cui se adreseaza si ce metode poate sa cuprinda. Asadar, o evaluare psihologica se aplica la toate categoriile de varsta, prin intermediul unor instrumente specifice care sunt folosite de catre phihologul clinician si aici enumeram: interviuri, teste clinice si multe altele.

In cazul in care doriti o evaluare psihologica profesionista sau mai multe detalii despre aspectele pe care le cuprinde, va recomandam sa vizitati website-ul www.psiholog-dragos-stoian.ro si sa luati legatura cu Psiholog Dragos Stoian pentru a va face o programare in cadrul cabinetului sau.

psihoterapie-craiovaCe poate sa cuprinda o evaluare psihologica?

O evaluare psihologica foarte buna ofera o imagine aprofundata a personalitatii unei persoane si identifica problemele ce sunt specifice anumitor situatii sau a unei anumite etape de varsta. O evaluare psihologica care este realizata de catre Psihologul Dragos Stoian poate sa cuprinda: evaluarea dezvoltarii psihologice, evaluarea de tip comportamental, evaluare personalitatii, evaluarea gradului de discernamant, evaluarea de tip cognitiv, evaluarea de tip emotional sau afectiv, evaluarea mecanismelor de aparare sau de adaptare.

Psiholog Dragos Stoian, ca si psiholog Craiova profesionist, realizeaza pentru toti pacientii sai evaluari psihologice de cea mai buna calitate si este alaturi de fiecare pacient in parte, de la inceputul si pana la sfarsitul tratamentului.

Evaluarea psihologica reprezinta un punct de plecare, permitand specialistilor sa stabileasca un program specific, in urma aspectelor descoperite: un psihoterapeut poate sa stabileasca un program de consiliere sau o cura de tip terapeutic; un psihiatru poate sa stabileasca o terapie medicamentoasa; un cadru didactic poate sa ajusteze un program psiho-educativ.

Unde poate fi utila o evaluare psihologica?

Este utila in cazul tuturor varstelor.

Evaluarile psihologice sunt foarte utile si parintilor, pentru o cat mai buna intelegere a copiilor si pentru a sti cum sa-si adapteze atitudinea si comportamentul fata de ei.

Mai este utila si in obtinerea dosarului pentru gradul de handicap, pentru pensionarile din motive medicale sau in instanta, in cazul proceselor de stabilire a programului de vizita a copiilor sau in stabilirea custodiei.

In urma evaluarilor psihologice se mai pot obtine avize de natura psihologica pentru port arma, scoli de soferi, angajare, port-arma, examene de specialitate sau alte situatii unde este nevoie de un aviz psihologic sau de un raport de evaluare psihologica. Psiholog Dragos Stoian va ateapta in cabinetul sau psihologic pentru a ajuta in problemele care va pot afecta viata sau pentru a va efectua evaluari psihologice ce va sunt necesare in obtinerea diverselor avize.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *