Prokinetic presteaza servicii de recuperare medicala la standarde inalte

Amplasata in Craiova, Clinica de Kinetoterapie Prokinetic reprezinta una dintre cele mai moderne clinici din domeniul recuperii medicale, fiind primul cabinet din Europa unde se aplica tratamentul USA la copii cu scolioza.

De asemenea, Prokinetic este prima clinica de kinetoterapie din Romania acreditata RPG (Reeducare Posturala Globala) si McKenzie.

De cine este antrenata echipa de kinetoterapeuti de la Prokinetic?

prokinetic-alin-burileanuIntreaga echipa din cadrul Clinicii de Recuperare Medicala Prokinetic este antrenata chiar de presedintele – fondator al acesteia Alin Burileanu, cu o experienta de peste 15 ani, licentiat in kinetoterapie la Universitatea din Craiova, mentor RPG, asistent universitar la Facultatea de Kinetoterapie din Craiova, fizioterapeutul echipei nationale de fotbal a Romaniei, etc.

Intreaga echipa Prokinetic este orientatat catre pacientii sai si realizam in permanenta programe de recuperare medicala extrem de profesionale si care duc in mod sigur la o recuperare plina de succes.

echipa prokineticFiecare afectiune pe care o prezentati va avea un protocol de recuperare foarte bine stabilit, un protocol consacrat, care va duce cu siguranta la o recuperare de exceptie. Asadar, Prokinetic va poate ajuta sa va bucurati de o calitate cat mai buna a vietii.

La Prokinetic beneficiezi de toate etapele necesare recuperarii medicale?

Cu siguranta, DA!

Prokinetic pune la dispozitia pacientilor sai urmatoarele: spatii de recuperare medicala; sala pentru recuperarea fortei musculare; sala pentru recuperarea copiilor; sala pentru recuperarea echilibrului, coodonarii si agilitatii; sala pentru hidrokinetoterapie; de recuperare neurologica; de masaj si osteopatie (Chinesport); de elongatie vertebrala; de hidrokinetoterapie; un program de kinetoterapie special pentru durerea de spate; echipamentul GPS (evaluare posturala); doua linii de echipamente medicale de tip Technogym Med si David; o echipa de peste 20 de kinetoterapeuti profesionisti.

Pe platforma web www.prokinetic.ro puteti descoperi modalitatile de programare, localizarea clinicii de kinetoterapie si utilizarea aplicatiei mobile Prokinetic.

La Prokinetic intalnesti programe de recuperare medicala ce pot sa fie folosite intr-o gama diversa de afectiuni, de la afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni reumatismale, afectiuni neurologice, afectiuni cardiovasculare, osteoporoza, programe pentru copii si adolescenti si pana la programe de recuperare pentru sportivi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *