Prokinetic iti ofera programe kinetoterapeutice permanent actualizate

Prokinetic este un punct important de referinta in ceea ce priveste programele de recuperare medicala si o clinica de kinetoterapie ce ofera o varietate de servicii medicale: evaluare posturala globala, reeducare posturala globala, McKenzie, kinesiotaping, Yumeiho, traumatologie sportiva, masaj terapeutic, kinetoterapie, hidrokinetoterapie, osteopatie, elongatii vertebrale, streching global activ (SGA), osteopatie, drenaj limfatic manual, gimnastica pentru gravide, fitness medical.

Kinetoterapeutii specialisti de la Prokinetic va stau la dispozitie cu programe kinetoterapeutice profesionale, specifice patologiilor individuale ale pacientilor (tehnici terapeutice manuale, tehnici cu ajutorul aparatelor medicale performante, tratamente de reabilitare motorie).

prokinetic implineste 8 ani
image-1146
Cu Prokinetic va mentineti armonia completa a intregului corp

Prin intermediul kinetoterapiei, a masajelor terapeutice si de de intretinere sau prin alte programe de recuperare medicala oferite de Prokinetic, veti reusi sa descoperiti si sa mentineti o armonie cu intregul vostru corp.

In cadrul clinicii de kinetoterapie Prokinetic, toate programele de recuperare sunt alcatuite individual, in functie de stadiul afectiunii fiecarui pacient in parte. Sedintele de kinetoterapie efectuate in cadrul Prokinetic vor avea o abordare deosebita, deoarce toate programele terapeutice vor fi concepute individual, pentru fiecare pacient in parte, in functie de evolutia si tipul afectiunii sale.

Prokinetic specifica faptul ca, kinetoterapia ca si alte tipuri de proceduri, reprezinta un tratament special ce se bazeaza pe tehnici foarte bine studiate in aceste domenii de activitate, tehnici ce prezinta la baza lor miscarea (tehnica Bobath, tehnica Kabat, Programul Williams folosit in discopatia lombara sau in henia de disc, etc.).

Chinesport GPS 400 si utilizarea sa in recuperarea medicala

Evaluare Posturala Globala GPS 400
image-1147
Global Postural System sau Posturograful reprezinta de fapt un sistem postural de analiza avansata, folosind tehnici si metode noninvazive in ceea ce priveste diagnosticul si evaluarea in recuperarea medicala.

Prin intermediul acestui sistem Global Postural System (GPS) se determina deficientele de la nivelul coloanei vertebrale, cu ajutorul unei camere video cu imagini de inalta rezolutie,  acestea fiind apoi preluate de catre soft.

Pentru servicii complete de diagnosticare si sedinte de tratament profesionale, va recomandam sa vizitati website-ul www.prokinetic.ro si sa luati legatura cu terapeutii nostri profesonsionisti, pentru a va face o programare la consultatie, la clinica de kinetoterapie Prokintetic din Craiova.

Apelati cu mare incredere la serviciile de recuperare medicale oferite de Prokinetic si cu siguranta veti fi tratati cu foarte multa atentie si respect, beneficiind totodata de acte medicale la cele mai inalte standarde, de aparaturi medicale performante si o echipa terapeutica de exceptie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *