Prokinetic iti ofera programe de recuperare medicala eficiente

Prokinetic este o clinica medicala de kinetoterapie ce dispune de o multime de aparaturi performante, de sali de recuperare medicala moderne si de o echipa medicala foarte experimentata.

clinica prokineticIn cazul in care, va aflati in situatia de a recurge la recuperare medicala, atunci ca recomandam sa apelati la kinetoterapeutii de la clinica Prokinetic, deoarece sunt specializati in ortopedica, afectiuni ale  coloanei vertebrale si in  traumatologie sportiva.

Evaluare medicala profesionala si programe de recuperare speciale

Intreaga noastra echipa de kinetoterapeuti aplica pacientilor programe de recuperare medicala renumite, fiecare leziune, traumatism sau afectiune chirurgicala avand un protocol de recuperare foarte bine pus la punct.

Prokinetic evalueaza medical pacientii, apoi li se intocmesc un program special  de recuperare medicala, care are ca scop refacerea functiilor diminuate si imbunatatirea calitatii vietii.

Intreg procesul de recuperare medicala al unui pacient este foarte important pentru noi si de aceea am creat departamente speciale, care sunt dedicate anumitor tipuri de afectiuni sau anumitor proceduri de tratament.

Acte medicale la cele mai inalte standarde!

recuperare medicalaProkinetic se adreseaza atat copiilor mici, cat si adultilor, tratand afectiuni ale coloanei vertebrale, sechele post-operatorii sau sechele post-traumatice, toate fiind cu rezultate foarte bune.

Apelati cu mare incredere la serviciile medicale oferite de clinica Prokinetic, iar daca doriti mai multe detalii despre tratamentul afectiunii dumneavoastra, va rugam sa accesati website-ul www.prokinetic.ro si sa luati legatura cu specialistii nostri prin telefon, e-mail sau formularul de contact.

Prokinetic presteaza pentru pacientii sai acte medicale la cele mai inalte standarde de calitate, prin intermediul unei echipe medicale competitive si a unor tehnologii de ultima generatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *