Preparate autentice si imbietoare gasiti la Pizza Adrian

La  Pizza Adrian puteti sa va comandati o gama variata de sortimente de pizza si nu numai, preparate realizate de catre bucatari specializati in arta culinara. specialitatile pe care puteti sa le savurati de la Pizza Adrian sunt: salate, paste penne, deserturi apetisante, dressing-uri, etc.

pizza taraneascaDaca doriti sa formati o pizza excat pe gustul dumneavoastra, va rugam sa vizitati website-ul www.pizzaadrian.ro si sa comandati atat preparatul dorit, cat si topping-urile anexate. Aceasta mancare este preferata tuturor, incepand de la cei mici si pana la cei mari, oriunde in lumea intreaga.

Beneficiile oferite de acest faimos aliment sunt:

  • pizza este alcatuita aluat de pizza (din paine), legume si branza. Mozzarella sau branza contine proteine, calciu, grasimi si sodiu.
  • uleiul de masline are rol in scaderea colesterolului
  • un alt ingredient folosit la pizza este rosia. Aceasta contine licopen si este un antioxidant puternic.
  • usturoiul este bogat in vitamina B6, vitamina C, mangan, seleniu (are rol in digestie).
  • pizza poate contine si busuioc, care este bogat in uleiuri esentiale si vitamina K.
  • carnea este o sursa de vitamine, carbohidrati, proteine, sodiu si minerale.

Dupa cum vedeti, pizza aduce o multime de beneficii sanatatii noastre, ajutand chiar la prevenirea bolilor cardiace sau a cancerului. Asadar, puteti sa va bucurati din plin de aceasta mancare savuroasa, deoarece ingredientele folosite la prepararea acesteia sunt favorabile organismului.

Ce trebuie sa stim despre taierea pizzei

Pizza Adrian, ca si alte pizzerii profesioniste, recomanda ca pizza sa fie taiata in numar par de felii si trebuie sa arata ca forma spitelor unei roti. In cazul in care pizza este patrata, atunci este indicat sa fie taiata in dreptunghiuri sau patrate.

Pentru taierea pizzei se recomanda roata pentru taiat, care este un instrument ce taie destul de precis si rapid. Este foarte important cu ce taiem pizza, deoarece branza topita poate sa fie smulsa daca aceasta este taiata incet.

Dupa ce a fost taiata, pizza poate sa fie servita pe un servetel sau pe o farfurie (din hartie sau din portelan). O pizza care este livrata la domiciliu poate sa fie servita direct din cutie, fara sa fie necesara folosirea farfuriei.

Pizza Adrian va asteapta intotdeauna cu preparate foarte bune si calitative, satisfacand in acest fel si cele mai pretentioase gusturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *