Pizza AlForno va furnizeaza o multime de echipamente pentru pizzerii

Despre Pizza Al Forno putem spune ca infatiseaza un brand de top in acest domeniu de activitate. Firma noastra produce si comercializeaza o multime de cuptoare pe lemne de cea mai buna calitate si la cele mai avantajoase preturi de pe piata romaneasca.

In cazul in care doriti sa achizitionati echipamentele noastre pentru pizzerii, va recomandam sa accesati pagina web www.alforno.ro sau daca doriti, puteti sa luati legatura telefonic cu echipa noastra profesionista, pentru a va da sfaturi potrivite in ceea ce priveste alegerea unui cuptor pe lemne.

17 ani de experienta – o echipa speciala – preturi pentru toate bugeturile!

detalii-cutit-pizza-cu-rola-k-006(247)-1Pizza Al Forno detine o experienta de peste 17 ani in domeniul dotarii unei pizzerii, producand o gama variata si completa de accesorii pentru pizza si pentru alte tipuri de produse. Pe langa cuptoarele cu lemne, Pizza Al Forno va intampina si cu o multime de solutii complexe pentru pizzerii sau cu o diversa gama de produse de tip HoReCa.

Pizza Al Forno va pune la dispozitie o varietate de echipamente pentru pizzerii la cele mai inalte standarde si la cele mai competitive preturi. Datorita experientei pe care Pizza Al Forno a acumulat-o de-a lungul timpului, a reusit sa completeze oferta, cu modele de cuptoare pentru curte, acestea fiind indicate pentru uzul domestic.

In prezent, Pizza Al Forno poate sa ofere cea mai mare gama de produse de pe piata europeana. Pizza Al Forno reprezinta un mare brand pe piata romaneasca, contribuind in mod decisiv la promovarea pizzei coapte in cuptorul cu lemne. Exista in prezent mii de cuptoare vindute si mii de pizzerii care lucreaza zilnic cu produsele oferite de catre Pizza Al Forno.

Echipamente pentru pizzerii profesionale

Pizza Al Forno ofera tuturor clientilor cuptoare de pizza cu lemne de o calitate foarte buna, precum si o gama variata de accesorii de exceptie. Echipa noastra este o echipa profesionista, dinamica, serioasa,  pasionata si pregatita in orice moment sa faca fata la orice provocare legata de produsele si serviciile pe care noi le oferim clientilor.

Pizza Al Forno are ca obiectiv principal sa multumesca clientii sai si sa le ofere produse calitative ce contribuie garantat la succesul acestora. Reusim  de fiecare data sa realizam relatii pe termen lung cu toti clientii, oferindu-le atat sprijinul, cat si experienta noastra pentru toate etapele importante ale activitatii pe care o desfasoara.

Asadar, Pizza Al Forno reprezinta partenerul ideal pentru pizzeria dumneavoastra si nu numai, iar in curand vom produce si cuptoare rotative, ideale pentru pizzerii incepatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *