Pensiunea Carmelita este o pensiune plina de armonie

Pensiunea Carmelita reuseste de fiecare data sa creeze un echilibru perfect intre nobletea, esteticul si farmecul noului, toate acestea unite intr-o atmosfera confortabila. Preturile practicate de Pensiunea Carmelita sunt accesibile tuturor bugetelor si sunt gandite astfel incat, sa nu stati pe ganduri si sa reveniti de fiecare data cu multa placere.

O locatie cocheta si relaxanta

Camera single - Pensiunea CarmelitaPrin design-ul camerelor, prin serviciile profesionale oferite si prin preturile favorabile reusim sa convingem clientii sa se cazeze la pensiunea noastra, un loc unde veti reveni cu oricare ocazie.

Pesnsiunea Carmelita este un loc de cazare Craiova care iti ofera foarte multa liniste, caldura, intimitate si reuseste mereu sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

Este o pensiune ce a fost construita sa te simti confortabil, sa iti ofere o atmosfera distinsa si linistita atunci cand afli in interiorul sau. Este un loc plin de bun gust, elegant si relaxant, cu camere moderne si cu o multime de servicii extrem de profesionale.

Un loc perfect pentru vacanta ta!

Pensiunea Carmelita pune la dispozitia clientilor experienta si profesionalismul unor bucatari iscusiti, asteptandu-va intotdeauna cu preparate proaspete, savuroase si aromate.

Gusturile cele mai rafinate vor fi satisfacute de gastronomia oferita de noi, iar meniul care iti va fi la dispozitie este unul diversificat. Cu siguranta, mesele tale vor fi delicicoase, iar zilele petrecute in Pensiunea Carmelita vor fi confortabile.

Pensiunea Carmelita are un acces facil spre punctele de interes importante ale orasului Craiova, cum ar fi: Universitatea, Muzeul de Arta, catedrala, parcul Nicolae Romanescu, case memoriale si multe altele.

Pentru rezarvari sau alte informatii suplimentare, accesati pagina web www.carmelita.ro si completati formularul de contact, unde totodata aveti posibilitatea de a vedea galeria noastra cu imagini.

Asadar, Pensiunea Carmelita este optiunea ideala pentru sejurul tau, fiind un loc cu bon ton si armonios.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *