Pensiunea Carmelita este locul potrivit pentru sejurul vostru

Amplasata intr-un cadru linistit, fara agitatia unui centru urban aglomerat, Pensiunea Carmelita va ofera tihna, intimitate, caldura si o dotare a camerelor excelenta.

Tot aici veti beneficia de o primire deosebita, voie buna, distinctie, de o caldura asemanatoare ce cea a propriei locuinte, lucruri care satisfac si cele mai exigente gusturi.

O locatie unde reveniti de fiecare data cu mare placere

Putem spune cu certitudine ca, Pensiunea Carmelita se numara printre pensiunile distinse din Craiova, unde turistii se simt ca la ei acasa si revin de fiecare data cu multa incantare.

Putem spune despre Pensiunea Carmelita ca este o pensiune Craiova remarcabila, o locatie inconjurata de obiective turistice impresionante (muzee, parcuri, gradina botanica, fantana muzicala, case memoriale, biserici, manastiri, piete, etc).

Pentru toti cei care afla la Craiova in vizita de afaceri sau pentru a descoperi minunatele atractii turistice de aici, Pensiunea Carmelita ofera o ambianta nobiliara si agreabila pe tot parcursul vacantei sau sejurului.

Amenajare spectaculoasa – calitate deosebita – costuri excelente!

Designul exterior, calitatea dotarilor, amenajarile interioare, atentia acordata chiar si celui mai mic detaliu, promptitudinea serviciilor, profesionalismul personalului, fac din Pensiunea Carmelita o locatie care va garanteaza un sejur marcant.

De toate acestea, va puteti convinge daca accesati pagina web www.carmelita.ro sau puteti sa ne contactati direct prin formularul de contact pentru rezervari sau alte detalii cu privire la serviciile de cazare pe care le oferim.

Asadar, Pensiunea Carmelita este alegerea excelenta pentru turistii care vor sa stea departe de zgomotul orasului sau celor care, vor sa stea in aproprierea obiectivelor turistice ale Craiovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *