Medicine & Smiles va ofera un periaj al dintilor profesional

Medicine & Smiles va ofera un periaj al dintilor profesional

La clinica Medicine & Smiles toti pacientii pot sa beneficieze de cele mai potrivite metode de tratament, atat pentru copii, cat si pentru adulti, o clinica moderna care va pune la dispozitie parcare privata, o gradina interioara cu alei si bacute, precum si multa liniste, necesara pentru a va petrece timpul in cel mai placut mod.

In cadrul clinicii Medicine & Smiles pacientii vor purta discutii cu medicii stomatologi in spatii private, iar toate interventiile care sunt necesare acestora se desfasoara in cabinete foarte moderne si cu tehnologie de ultima generatie. Medicine & Smiles dispune de aparatura moderna si este in permanenta, la curent cu toate tehnologiile ce apar in acest domeniu de activitate.

Clinica Medicine Smiles

In cazul in care aveti intrebari cu privire la diferite tratamente stomatologice care v-au starnit curiozitatea, intrebari despre ultimele inovatii din stomatologie, daca doriti un sfat sau o parere despre vizita ce trebuie efectuata in clinica Medicine & Smiles, noi va stam la dispozitie cu dentisti profesionisti care va raspund imediat si sunt alaturi de dumneavoastra pe durata intregului tratament.

Medicine & Smiles va propune o echipa de medici dentisti profesionisti ce va recomanda indepartarea placii bacteriene prin sesiuni de igiena orala (periaj, utilizarea atei dentare si a apei de gura), precum si periaje de tip profesional care se executa la 2 luni sau la 4 luni. Periajul profesional este executat de catre medicul stomatolog si este considerata o masura de tip preventiv. Este o metoda ce are ca obiectiv, sa completeze masurile de igiena orala pe care un pacient poate sa le realizeze si acasa.

periaj profesional

Trebuie stiut faptul ca placa bacteriana de tip mai vechi, nu poate sa fie indepartata printr-un periaj normal ce este efectuat de catre pacient acasa, ci ea poate fi indepartata numai de catre medicii dentisti. Prin periajele profesionale, se mai pot corecta si discromiile exogene, acestea fiind coloratiile dintilor in urma consumarii de cafea, tutun si vin rosu. Medicine & Smiles  vine in intampinarea dumneavoastra cu periaje profesionale care se pot aplica intr-o multime de cazuri si anume: in tratamentele profilactice, interventiile de detartraj cu ultrasunete, inainte de aplicarea aparatelor dentare , in tratamentele de albire dentara.

Vizitati website-ul www.medsmiles.ro si faceti-va o programare la clinica Medicine & Smiles pentru a beneficia de detartraje ale dintilor realizate de catre medici dentisti profesionsiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *