Medicine & Smiles isi intampina pacientii cu abonamente avantajoase

Medicine & Smiles isi intampina pacientii cu abonamente avantajoase

Medicine & Smiles vine in intampinarea tuturor pacientilor cu o gama variata de abonamente, ce sunt destinate familiei, individuale sau destinate firmelor ce detin angajati, abonamente care contribuie in realizarea tratamentelor stomatologice la costuri mai mici si in pastrarea unei danturi foarte sanatoase.

Medicine & Smiles va enumera mai jos tipurile de abonamente de care fiecare pacient poate sa beneficieze si anume: abonamentul de tip Corporate, ce sunt destinate firmelor si prin care Medicine & Smiles asigura o sanatate orala exceptionala angajatilor acestora; abonamentul de tip Family este destinat pentru dumneavoastra si familia dumeavoastra, abonament ce va permite accesul la toate serviciile stomatologice pe care Medicine & Smiles vi le ofera, inclusiv prioritate in ceea ce priveste programarile si alte servicii gratuite; abonamentul de tip Personal, ce va permite sa beneficiati de costuri mai mici in ceea ce priveste majoritatea specialitatilor oferite de Medicine & Smiles, precum si de gratuitate la diverse tipuri de servicii stomatologice.

Clinica Medicine & Smiles

Medicine & Smiles poate fi considerat un cabinet stomatologic Craiova exceptional, unde  fiecare membru ce face parte din echipa de medici stomatologi este foarte bine pregatit si specializat in diferite ramuri ale stomatologiei , astfel incat sa poata sa va ofere solutiile cele mai potrivite si cele mai calitative de tratament.

Asadar, Medicine & Smiles va ofera in oricare din ramurile stomatologiei acoperite, cea mai inalta calitate, medici dentisti foarte bine pregatiti, multa seriozitate si profesionalism. Medicine & Smile este o clinica stomatologica profesonista, unde veti putea gasi toate serviciile medicale stomatologice dorite de dumneavoastra.

Medicine & Smiles reprezinta alegerea ideala in ceea ce priveste serviciile stomatologice pe care le doriti, oferindu-va toate specialitatile legate de medicina dentara si chirurgia oro-maxilo-faciala. Medicine & Smiles va ofera o multime de servicii stomatologice calitative printre care enumeram: implanturi dentare, estetica dentara, medicina dentara, radiologie dentara, chirurgie maxilo-faciala, chirurgie dento-alveolara, promovarea sanatatii orale, etc.

chirurgie maxilo faciala

Vizitati website-ul www.medsmiles.ro pentru a beneficia de interventii stomatologice profesioniste ce se desfasoara in cabinete foarte moderne sau pentru a afla cat mai multe detalii despre tipurile de abonamente pe care clinica Medicine & Smiles vi le pune la dispozitie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *