La Pensiunea Carmelita din Craiova aveti un sejur linistit

Pensiunea Carmelita creeaza in permanenta pentru clientii sai o atmosfera plina de linistite, intimitate, confort si relaxare, toate acestea fiind necesare dupa o zi agitata prin orasul Craiova.

Servicii de cazare la cele mai inalte standarde

Pensiunea Carmelita va propune o ambinata foarta placuta si tot confortul necesar pentru petrecerea unui sejur de afaceri sau de relaxare. Cladirea impresionanta, camerele dotate modern si serviciile de cazare profesionale, fac din Pensiunea Carmelita o locatie ideala pentru turistii veniti pentru afaceri, sa se relaxaze sau sa faca un tur al orasului.

Pensiunea Carmelita isi asteapta turistii cu o cazare formidabila, un loc aparte unde puteti sa beneficiati de o terasa ospitaliera, de un restaurant cu preparate delicioase, de parcare pazita, de acces la Internet si de multe alte servicii specifice.

Aveti multe alternative pentru petrecerea timpului liber atunci cand va aflati in orasul Craiova, iar Pensiunea Carmelita va poate da informatiile necesare cu privire la obiectivele turistice pe care le puteti vizita: muzee, gradini, case si palate boieresti, manastiri, biserici, etc.

Pensiunea Carmelita – confortul propriei locuinte!

Daca doriti sa petreceti momente relaxante si sa aveti un confort ca in propria locuinta, atunci apelati cu mare incredere la serviciile de cazare desavarsite, oferite de catre Pensiunea Carmelita.

Pensiunea Carmelita este situata foarte aproape de centru orasului si ofera din plin, oaza de liniste pe care v-o doriti. Suntem intotdeauna la dispozitia voastra prin intermediul receptiei non stop si prin multe alte servicii efectuate la cele mai inalte standarde de calitate.

Puteti sa realizati chiar acum o rezervare la Pensiunea Carmelita accesand pagina web www.carmelita.ro, unde totodata veti putea sa vizitati si galeria noastra cu imagini, pentru a va convinge de calitatea serviciilor pe care vi le punem la dispozitie.

Pensiunea Carmelita este un loc unde veti gasi bun gust, simplitate, curatenie impecabila si multa liniste. Va invitam sa petreceti sejurul in caminul nostru confortabil si sa va bucurati de atractiile turistice ale orasului Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *