La Clinica Medicine & Smiles veti avea implanturi dentare de exceptie

Clinica stomatologica Medicine & Smiles are ca obiectiv principal sa va ofere servicii stomatologice calitative, profesionale si personalizate, servicii ce sunt adaptate conform cerintelor dumneavoastra.

Medicii nostri stomatologi vor raspunde tuturor cerintelor pe care le aveti si totodata veti putea avea parte de un tratament dentar exceptional.

Clinica-Medicine-Smiles-CraiovaTratamentul dentar realizat de catre medicii dentisti din cadrul clinici Medicine & Smiles va cuprinde o serie de cuvinte cheie, printre care enumeram: profesionalism, dinamism, meticulozitate, eminenta. Aceasta clinica profesionista cuprinde acte terapeutice realizate cu profesionalism maxim si intr-un ambient placut, relaxant si prietenos.

O clinica moderna cu medici profesionisti

In momentul in care veti pasi in clinica Medicine & Smiles veti descoperi cabinete stomatologice unde va veti simti foarte confortabili si plini de siguranta. Toate serviciile stomatologice oferite de catre clinica noastra sunt indeplinite conform standardelor europene si la preturile cele mai competitive.

In acest articol Medicine & Smiles va ofera informatii importante despre incarcarea unui implant dentar si tipurile de abordari pe care le presupune acest proces. Incarcarea unuia sau mai multor implanturi dentare inseamna de fapt momentul in care dintii de tip artificial sunt atasati implantului sau implanturilor osoase.

In acest caz exista urmatoare abordari:

  • metoda clasica in care se astepata intre trei si sase luni inainte de a realiza lucrarea protetica. Aici apare procesul de osteointegrare, in care se va forma tesut osos in jurul implantului, ce are rol in stabilitatea si integrarea acestuia in organism. Dupa ce va trece aceasta perioada se vor introduce in implanturi bonturi artificiale, peste care se poate efectua lucrarea protetica.
  • metode noi prin care se ataseaza bonturi artificiale si fixarea lucrarii protetice in timpul sedintei de implantare sau imediat dupa aceasta. Aceste metode sunt pline de succes si nu este necesara o perioada foarte lunga de vindecare. Totusi, trebuie precizat faptul ca, aceasta metoda are limitari si nu poate fi utilizata in orice situatie.

Exista multi medici care prefera sa realizeze lucrari provizorii in aceasta prima faza, pentru a putea urmari evolutia implanturilor. Dupa ce sunt siguri ca procesul de osteointegrare s-a produs in mod corect, medicii stomatologi vor trece la etapa de realizarea a lucrarilor protetice definitive.

Alegeti clinica Medicine & Smiles pentru a putea beneficia de tratamente stomatologice profesionale, in uma carora va veti putea recapata zambetul frumos si sanatatea dentara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *