Harmony Wellness Center – Un loc al echilibrului, vitalitatii si supletei

Pentru a incepe bine ziua, pentru a va recastiga echilibrul, supletea sau pentru a va mentine tineretea, va recomandam sa alegeti activitatile oferite de Harmony Wellness Center, activitati care vor crea in mod sigur o armonie intre minte, corp si spirit: balance body & mind, nutritie, psihonutritie, programe fit & slim, kids club, scoala de sanatate.

Activitatile oferite de Harmony Wellness Center nu se adreseaza doar adultilor, ci si copiilor, si aici enumeram: magic kids yoga, ateliere de dezvoltare prin arta teatrala si tabere de vara.

sala de yoga craiovaAlege YOGA si PILATES pentru santatea ta!

Conexiuni armonioase intre minte si trup!

La nivel mondial, yoga este considerata ca fiind o disciplina care trebuie sa fie invatata, ca o religie sau mai este considerata ca fiind o adevarata arta. Totusi, yoga este o stiinta indiana seculara ce se bazeaza pe meditatie, aceasta ducand in mod cert spre auto-cunoastere, eliberare si expansiune.

Cu Harmony Wellness Center veti beneficia de cursuri de yoga in Craiova la cel mai inalt profesionalism, acestea fiind realizate de catre instructori Yoga acreditati international.

Yoga iti ofera o multitudine de beneficii, contribuind cu succes la tratarea multor afectiuni, ca de exemplu: cardiace, respiratorii, endocrine, neurologice, etc. De asemenea, yoga are influente asupra mintii, fizicului, emotionalului si asupra starii de bine, prin indepartarea stresului.

Doresti sa ai un trup bine definit?

Atunci Harmony Wellness Center este solutia ideala!

Nu sunt putini aceia care doresc sa aiba un abdomen suplu si un corp zvelt. Metoda Pilates a fost creata mai bine de un secol de catre Joseph Pilates, fiind la inceput o metoda medicala, devenind mai tarziu, o forma de fitness atat pentru corp, cat si pentru spirit.

Informatii suplimentare despre activitatile oferite de catre Harmony Wellness Center le puteti gasi pe pagina web www.hwcenter.ro sau puteti sa luati legatura cu echipa noastra profesionista, pentru a va da sfaturile adecvate necesitatilor voastre.

Cu metoda Pilates veti avea posibilitatea sa va remodelati trupul, putand fi practicata de catre oricine, indiferent de conditia fizica, de sex sau de varsta. Beneficiile aduse de catre metoda Pilates sunt multiple: creste tonusul muscular, scade nivelul de stres, imbunatateste postura corpului, remodeleaza silueta, mareste mobilitatea la nivelul articulatiilor, ofera vitalitate intregului corp, etc.

La Harmony Wellness Center iti vei regasi echilibrul mental si fizic, iti vei crea armonia dintre minte, trup si suflet si iti vei recastiga echilibrul si vitalitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *