Echipa Medicine & Smiles va ofera un zambet perfect

Se stie deja ca, zambetul este cel mare ne atrage mereu privirea, ne lumineaza intreaga fata si confera multa expresivitate. Zambetul este cel care ne ajuta sa incepem o conversatie, inainte de a spune primul cuvant.

Medicine & Smiles va invita sa vizitati pagina web www.medsmiles.ro si sa va faceti o programare in cadrul clinicii prin telefon, e-mail sau completand formularul de contact.

Ce trebuie sa stim despre albirea dentara

estetica-dentaraPentru a va imbunatati zambetul este recomandata albirea dentara, aceasta fiind cea mai cunoscuta si rapida metoda prin intermediul careia putem sa avem un zambet frumos si increzator.

Medicine & Smiles recomanda pacientilor sa efectueze vizite la cabinetul stomatologic pentru a face o consultatie, aceasta fiind primul pas pentru a avea dinti mai albi.

Numai un medic stomatolog poate sa va recomande albirea dintilor, aceasta interventie realizandu-se in urma unei consultatii foarte riguroase. Sunt situatii in care dintele poate sa aiba o pigmentare ce ascunde alte complicatii, cum ar fi nervul unui dinte afectat care daca nu este tratat poate sa dea anumite probleme (abces, infectie sau extractia dintelui respectiv).

albire-dentaraIgienizarea cavitatii bucale inainte de tratament

Sunt pacienti care prezinta o substanta dentara pigmentata foarte puternic, iar tratamentul de albire nu va determina o modificare majora a dintilor. Doar un medic stomatolog  va poate oferi solutiile terapeutice adecvate problemelor dumneavoastra.

In cazul in care, nu aveti contraindicatii la albirea dintilor este recomandat sa faceti o igienizare a cavitatii bucale, deoarece dintii trebuie sa fie foarte curati atunci cand vi se incepe tratamentul.

Medicine & Smiles va pune la dispozitie o multime de servicii stomatologice la cele mai inalte standarde, folosind substante diferite si calitative, toate acestea fiind utilizate in functie de procedeele dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *