e-BIGprint creaza autocolante potrivite pentru promovarea afacerii tale

e-BIGprint este o importanta firma de productie publicitara de pe piata romaneasca, ce va pune la dispozite o intreaga echipa tehnica experimentata in acest domeniu de activitate si care va ofera sfaturi potrivite pentru promovarea afacerii dumneavoastra.

Cum se aplica un autocolant?

print autocolantAutocolantul  se aplica pe sufrafetele de colantat (vitrinele) in mod direct, ca folie dreptunghiulara sau patrata. De regula, un autocolant este decupat in prealabil pe un cutter, sub diverse forme personalizate, dupa care se lipesc pe suprafata dorita. Totusi, pentru o buna pozitionare, autocolantul ce este decupat poate sa fie lipit temporar pe o asa numita folie de transfer si apoi poate sa fie lipit pe suprafata de colantat.

e-BIGprint recomanda print autocolant pe folie transparenta pentru vitrine si geamuri, deoarece acestea vor avea un aspect deosebit si vor fi mult mai eficiente din punct de vedere al publicitatii.

Aceste autocolante nu se folosesc doar in scop publicitar, ci si prin alte situatii si anume: autocolante decorative care se pot amplasa pe perete, stickere personalizate pentru masini sau ca actibilde pentru laptop, etc.

Servicii de autocolantare de exceptie

e-BIGprint  realizeaza autocolante printate care respecta standardele europene de calitate si care satisface cele mai pretentioase gusturi. Autocolantele realizate de e-BIGprint  sunt de cea mai inalta calitate, sunt livrate la preturile cele mai avantajoase de pe piata romaneasca si prezinta o foarte buna rezistenta.

In general, se tipareste folie autocolanta pentru o multime de scopuri, pentru o varietate specifica de clienti, unii dorind o printare pe autocolant, in timp ce altii doresc o printare de etichete autocolante de tip personalizat.

e-BIGprint  ofera servicii de autocolantare de o foarte buna calitate, astfel incat afacerea dumneavoastra sa aiba un real succes si cele mai exigente gusturi sa fie satisfacute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *