Decor Inox ofera casei tale balustrade din inox deosebite

Indiferent de tipul balustradei din inox (moderna sau clasica), trebuie sa stiti ca reprezinta un model foarte utilizat atat pentru locuinta, cat si pentru biroul tau. Balustradele din inox dau  o nota de eleganta spatiului in care se monteaza, punand in acelasi timp in valoare si celelalte elemente din incapere (mobilierul, tablourile).

Decor Inox va sta la dispozitie cu o varietare de modele de balustrade din inox (cu sticla securizata sau lemn), cu porti si garduri din inox, precum si cu debitare tabla plasma la cea mai inalta calitate.

Balustrade inox cu sticla

Balustrade din inox cu sticla inedite si preturi competitive!

Decor Inox se va deplasa la locatia voastra pentru a stabili masuratorile,  modelul, materialele, accesoriile si cantitatea necesara. Realizam si maini curente din inox, acestea amplasand-se pe perete, ajutand in acest fel persoanele care doresc sa foloseasca o scara.

Decor Inox iti pune la dispozitie pentru excutarea de balustrade din inox cu sticla un personal specializat si profesionist, care iti va oferi sfaturi corespunzatoare si o atentie deosebita in realizarea proiectului.

Balustrade inox cu sticla

Asadar, Decor Inox dispune de o echipa experimentata in executarea balustardelor sau scarilor din inox, iar in ceea ce priveste modele, acestea sunt concepute de specialistii nostri astfel incat sa se adapteze la spatiul si  proiectele voastre.

Decor Inox lucreaza intotdeauna cu materiale de cea mai buna calitate, beneficiaza de o echipa profesionista si ofera preturi foarte tentante. Lucram conform standardelor europene si suntem langa voi de la inceputul si pana la sfarsitul proiectului.

Balustrada din inox cu sticla – o alegere inspirata!

Acest tip de balustarda reprezinta o alegere foarte inspirata atunci cand doriti sa combinati stilul modern si cel clasic. Este bine de stiut faptul ca, sticla ofera spatiului un aspect deosebit si modern, acest lucru datorandu-se rafinamentului liniilor fine pe care le prezinta.

Balustrade inox cu sticla

Vreti sa fiti la curent cu ultimele modele de balustrade din inox sau alte produse oferite de Decor Inox? Atunci vizitati website-ul www.decor-inox.ro si luati legatura cu echipa noastra pentru a va oferi sfaturi adecvate cu privire la proiectele voastre.

Decor Inox gaseste mereu solutia potrivita pentru proiectele voastre , creand in acest fel un spatiu cu un design ambietal impresionant. Toate produsele finite oferite de Decor Inox vor fi punctul de atractie al spatiului vostru, atat la interior, cat si la exterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *