Cuptoare de pizza pe lemne si alte accesorii profesionale

Al Forno are ca scop principal sa produca cuptoare de pizza cu lemne de cea mai inalta calitate si la cele mai competitive preturi. In prezent, Al Forno este un mare brand pe piata romaneasca, iar acest lucru il dovedeste faptul ca exista in jur de 2 000 de cuptoare si 3 000 – 4 000 de pizzerii care detin si lucreaza cu aceste produse.

Pentru a va convinge de calitatea produselor oferite de Al Forno, accesati pagina web www.alforno.ro si vizitati galeria cu imagini, iar daca doriti mai multe informatii aveti posibilitatea de a ne contacta prin e-mail sau prin telefon. Al Forno a acumulat o experienta de peste 15 ani in acest domeniu de activitate, iar din anul 2007 a oferit detinatorilor de pizzerii cele mai calitative cuptoare, diverse utilaje, fotografii, consumabile pentru cuptoare, diferite accesorii si training.

cuptor de pizza

Cuptoare de pizza pe lemne si alte accesorii profesionale

Al Forno si-a completat de-a lungul anilor oferta de cuptoare si a ajuns in prezent sa vina in intampinarea dumneavoastra cu o gama larga de cuptoare profesionale, gratare pentru curte sau gratare pentru casa.

Echipa Al Forno este formata din profesionisti ce va ofera servicii de exceptie si produse calitative: accesorii pizza, malaxoare aluat, cuptoare de pizza pe lemne, cuptoare pe vatra, palete pentru pizza, etc. Echipa noastra este pregatita in orice moment sa faca fata tuturor provocarilor in ceea ce priveste toate serviciile pe care le ofera.

Al Forno reuseste de fiecare data sa contribuie la succesul clientilor sai cu servicii la cele mai inalte standarde. Ne bazam intotdeauna pe experinta acumulata de-a lungul timpului pentru a putea oferi clientilor produse profesionale care aduc un mare succes afacerii lor.

De ce sa alegeti accesorii pentru pizza de la Al Forno?

Pentru ca Al Forno va ofera produse de o calitate superioara, consultanta in ceea ce priveste achizitionarea de produse necesare in pizzeria dumneavoastra, montajul si finisarea cuptoarelor, instruirea personalului intr-un mod profesional, service in garantie si post-garantie, retete de pizza, fotografii profesioniste, etc.

De asemenea, cu Al Forno aveti posibilitatea de a beneficia de cursuri pentru pizzeri chiar la sediul dumneavoastra, prin intermediul celor mai profesionisti instructori pizzeri de la noi din tara.

Pe langa toate acestea, Al Forno va poate oferi la cerere si transport pentru podusele cumparate de la noi, contra-cost, prin serviciile oferite de catre firmele de transporturi. Va asteptam cu mult drag pentru a achizitiona produsele noastre si pentru a va oferi cele mai potrivite solutii pentru afacerea dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *