Cuptoare de pizza pe lemne ideale pentru pizzerii

Al Forno inseamna o echipa experimentata, serioasa, tanara, de incredere si dinamica, care este in masura sa gaseasca pentru clientii sai cele mai bune rezolvari a proiectelor, astfel incat afacerile acestora sa aiba un real succes.

cuptoare de pizza pe lemne
image-1102
Va oferim cuptoare de pizza pe lemne profesionale, gratare pentru casa sau curte, precum si alte accesorii de o foarte buna calitate, produse ce ce potrivesc perfect caselor sau pizzeriilor dumneavoastra. Vizitati website-ul www.alforno.ro pentru a vedea ofertele noastre la: cuptoarele de pizza, cuptoare pentru gradina, malaxoarele de aluat, tavi pentru pizza, palete pentru pizza, etc.

Produsele oferite de catre Al Forno sunt:

 • cuptoare Pizza Al Forno: cuptoare pe lemne profesionale, cuptoare electrice, cuptoare de curte, cuptoare pe gaz, cuptoare pe banda tip tunel, cuptoare pe lemne mobile.
 • echipamente refrigerate: mese refrigerate, mese preparare pizza, dulapuri refrigerate, vitrine refrigerate, cuve gastronorm.
 • malaxoare pentru aluat: Al Forno va ofera malaxoare aluat fixe si malaxoare aluat mobile de o calitate foarte buna.
 • feliatoare mezeluri: de diferite dimensiuni si prezinta o multime de caracteristici (motor ventilat, plexiglass pentru protectie, comutatoare).
 • intinzatoare pentru aluat: sunt echipate conform noului brevet.
 • aparate pentru legume si fructe: aparate profesionale care razuie, fac felii, rondele si toaca.
 • accesorii pentru cuptor: ceasuri pentru temperatura, usi si capace pentru cuptoare.
 • tavi si retine pentru pizza: retine cu bordura, retine fara bordura, tavi fara maner, tavi pentru pizza, suporti pentru tavi, retine.
 • accesorii pentru bancul de lucru: sucitoare pentru aluat, spatule, cutii din plastic pentru aluat si alte variate accesorii.
 • accesorii pentru transportul pizzei: borsete si genti.
 • perii si palete pentru pizza: perii prevazute cu maner, capete pentru perii, palete de bagat pizza, palete de intors pizza, palete de scos pizza, suporti palete.
 • caramizi refractare: realizate din material refractar, au suprafata dreapta, diverse culori si ofera un randament termic optim.
 • materiale izolatoare pentru cuptoarele pe lemne: au proprietati refractare, reduc consumul de lemne, conductivitate termica foarte buna.

Produse caracterizate prin calitate si productivitate crescuta

Produsele oferite de Al Forno sunt perfecte pentru pizzerii si patiserii, sunt caracterizate printr-o calitate de exceptie si printr-o eficacitate sporita. Produsele au forme speciale, dispun de motoare de calitate si au transmisie pe lant care contribuie la o functionare silentioasa.

Scopul principal al firmei Al Forno este de a asigura intotdeauna servicii exceptionale in conformitate cu necesitatile clientilor si cu cerintele legale, precum si de a satisface gusturile pretentioase.

Al Forno s- a dezvoltat si a prosperat intotdeauna prin oferirea unor produse la cele mai inalte standarde de calitate si prin indeplinirea necesitatilor clientilor sai. Punem in permanenta la dispozitia clientilor nostri echipamente moderne, rezistente si profesionale, care sunt ideale pentru succesul afacerii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *