Cu Autochemicals aveti cabine de vopsit calitative

Se stie deja ca, Autochemicals ofera pe piata romaneasca cabine de vopsit auto de o calitate superioara, cu o fiabilitate crescuta, cu o foarte mare siguranta si cu preturi foarte avantajoase. Cabinele de vopsit pe care Autochemicals le pune la dispozitia ta sunt produse de catre SAIMA si sunt prezente pe orice continent.

cabine de vopsit SAIMAPentru a va convinge de calitatea si siguranta pe care cabinele de vopsit auto o prezinta, va recomandam sa accesati pagina web www.autochemicals.ro, unde totodata puteti sa luati legatura cu echipa noastra profesionista, pentru a cere cat mai multe detalii despre aceste produse.

Cabinele de vopsit sunt alegerea profesionistilor pretentiosi

Cabinele de vopsit SAIMA sunt produse de catre un lider mondial si sunt recunoscute pentru inovatia continua, calitatea excelenta si siguranta in functionare.

In tara noastra, Autochemicals reprezinta un importator oficial de astfel de cabine de vopsit, fiind lider in ceea ce priveste cabinele de vopsit montate. Producatorul Italian furnizeaza echipamente la cele mai inalte standarde si conform cerintelor clientilor.

Acest tip de echipamente reprezinta solutia ideala pentru proiectele tale, fiind complexe, calitative, fiabile si pline de siguranta. Produsele se gasesc in cele mai sofisticate vopsitorii din lume si sunt disponibile in diferite configuratii tehnice si varitate dimensiuni.

Tehnologie avansata in diferite activitati

O tehnologie avansata se gaseste in cabinele de vopsit ce prezinta panouri endotermice, acestea fiind create pentru uscarea rapida a lacurilor traditionale, a vopselelor traditioanle si a vopselelor ce au la baza apa. Prin utilizarea cabinelor de vopsit cu panouri endotermice veti economisi foarte mult, iar dupa uscare, lacurile si vopselurile vor arata foarte bine.

Aceste cabine de vopsit auto prezinta o multime de caracteristici si anume: au filtre pentru evacuarea impuritatilor; sunt dotate cu filtre moderne de uscare sau filtre de carbune activ la evacuare; detin variatoare pentru frecventa; indicatoare de presiune de tip intern; control multiplu in ceea ce priveste parametrii de uscare si paramentrii de vopsire; o multime de alte facilitati.

Cabinele de vopsit oferite de catre Autochemicals sunt adaptate in mod ideal diferitelor activitati, indiferent ca este vorba de industria auto, industria lemnului, industria aeronautica, etc. Apelati cu mare incredere la serviciile oferite de Autochemicals si cu siguranta veti fi multumiti de succesul proiectele voastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *