COLEGIUL MEDICILOR DENTISTI ARGES COORDONEAZA TOATE ASPECTELE LEGATE DE MEDICINA DENTARA DIN ARGES

COLEGIUL MEDICILOR DENTISTI ARGES COORDONEAZA TOATE ASPECTELE LEGATE DE MEDICINA DENTARA DIN ARGES

Colegiul Medicilor Dentisti Arges reprezinta Colegiul Teritorial ce face parte din structura nationala CMDR si este alcatuit din totalitatea medicilor dentisti care prezinta dreptul de paractica din Arges.

Colegiul Medicilor Dentisti Arges este format din mai multe organe de conducere, reprezentate astfel: Adunarea Generala a CMDJ Arges (aceasta este formata din totalitatea membrilor), Consiliul Local al CMDJ Arges (acesta este format din 15 consilieri) si Biroul Executiv al CMDJ Arges (acesta este format din presedinte, doi vicepresedinti, trezorier si secretar).

Colegiul Medicilor Dentisti Arges
Colegiul Medicilor Dentisti Arges

Trebuie stiut faptul ca profesia de medic stomatolog sau dentist este una dintre cele mai dorite profesii din acest domeniu de activitate. Un medic dentist detine o sarcina destul de importanta, asigurand servicii prin intermediul carora este mentinuta atat sanatatea individuala, cat si sanatatea publica a cetatenilor.

Misiunea unui medic dentist este de prevenire, de diagnosticare intr-un timp util si de a trata in momentul in care exista afectiuni nu doar in ceea ce priveste dintii, ci si ale intregului aparat dento-maxilar.

Colegiul Medicilor Dentisti Arges analizeaza si rezolva toate aspectele care sunt legate de autorizarea medicilor dentisti, de cabinetele medicale unde acestia isi desfasoara activitatea si de alte coordonate ce privesc medicina dentara. Adunarea Generala a CMDJ Arges are loc fie in sedinta ordinara o data pe an sau fie in sedinte extraordinare, de mai multe ori pe an. In ceea ce priveste Consiliul Local al CMDJ Arges se stie deja ca acesta se intruneste o data la doua luni in sedinte ordinare si de mai multe ori in sedinte extraordinare, numai daca este nevoie. Biroul Executiv al CMDJ Arges are rolul de a conduce activitatea care se desfasoara intre sedintele Consiliului Local si mai poate asigura conducerea de tip curent a Colegiului Medicilor Dentisti Arges.

Pentru mai multe amanunte in ceea ce priveste activitatea medicilor dentisti din cadrul Colegiului Medicilor Dentisti Arges, despre localizare, date fiscale, comisia de cenzori, comisia de  specialitate sau despre programul de activitate, va rugam sa viziati website-ul www.cmdarges.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *