CNC Dental Care – despre metodele de albire a dintilor

Pe langa atentia pe care o acordam aspectului fizic, mai trebuie acordata o atentie deosebita si cavitatii bucale, deoarece zambetul reprezinta elementul principal al frumusetii. In prezent, exista o multime de metode de albire a dintilor, ce sunt utilizate de catre medicii stomatologi, metode prin care se obtin dinti cat se poate de albi si prin care puteti sa va recapatati din nou increderea in dumneavoastra.

Pentru a beneficia si dumneavoastra de o dantura cat mai alba, va rugam sa vizitati cu incredere website-ul www.cncdentalcare.ro si sa va faceti o programare in cadrul cabinetului stomatologic CNC Dental Care. Aici, veti fi intampinati de medici stomatologi profesionisti, veti putea beneficia de aparatura moderna si va veti putea bucura de o ambianta relaxanta.

Din ce motive isi schimba dintii culoarea?

albire-dentaraIn general, dintii isi pierd stralucirea din cauza schimbarilor care se produc la nivelul structurii mineralelor a acestora, deoarece smaltul capata o structura poroasa sau dentina poate sa capete o nuanta mai inchisa, o data cu trecerea timpului. Dintii isi pot schimba culoarea si din alte cauze, precum: cafea, fluorul din apa, unele medicamente, fumat, bacterii, vin rosu, etc.

Pentru albirea dintilor este recomandat sa mergeti la un cabinet stomatologic profesionist, asa cum este si CNC Dental Care, deoarece veti benefica de metode de tratament foarte bune prin care se obtin rezultate excelente intr-un timp relativ scurt.

Diferenta intre metodele de albire a dintilor efectuate de dumneavoastra si cele efectuate de catre medicul specialist, consta atat in concentratia de peroxid de carbamina care se foloseste, cat si in utilizarea instrumentelor speciale pe care un cabinet stomatologic le detine.

Tratamente de calitate, tehnologie moderna si preturi exceptionale!

Trebuie stiut faptul ca, substantele care sunt utilizate de catre medicul stomatolog sunt mult mai calitative si mult mai puternice decat cele ce se gasesc in comert, iar rezultatele unui asemenea tratament sunt mai rapide si mai bune.

In cazul in care optati pentru un tratament de albire al dintilor acasa, rezultatele se obtin mai greu, cu toata ca produsele de albire din comert nu ar trebui folosite decat la recomandarea medicului stomatolog.

CNC Dental Care va asteapta de fiecare data intr-un ambient relaxant, pentru a va oferi consultatii profesioniste si pentru a va pune la dispozitie o multime de metode moderne de tratament.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *