CNC DENTAL CARE – DESPRE IGIENA SI PROFILAXIA DENTARA

CNC DENTAL CARE – DESPRE IGIENA SI PROFILAXIA DENTARA

CNC DENTAL CARE considera ca atat igiena cat si profilaxia dentara reprezinta o garantie a pastrarii sanatatii tuturor dintilor, fara sa fie necesar un tratament stomatologic prea complex.

Sanatatea dintilor poate sa fie mentinuta prin metode de igienizare care se pot realiza de catre pacienti la domiciliu si prin metode profesionale care sunt realizate de 2 ori pe an intr-un cabinet stomatologic.

In mod periodic este recomandat ca resturile alimentare care raman intre dinti  si pe dinti dupa fiecare masa sa fie indepartate, deoarece determina aparitia bolilor gingivale, a cariilor si eventual pierderea dintilor.

cabinet stomatologic Craiova

Profilaxia dentara personala se realizeaza prin periaj dentar (in mod manual sau cu periuta pentru dinti electrica), prin mijloace de igienizare si printr-o alimentatie foarte sanatoasa. Se mai pot folosi si alte mijloace de igienizare la fel de importante, precum: apa de gura, dus bucal, periuta interdentara sau ata dentara.

CNC DENTAL CARE reprezinta un cabinet stomatologic Craiova ce va pune la dispozitie o multime de metode de igiena si profilaxie profesionala, un mediu primitor si relaxant, o aparatura moderna si o echipa cu o mare experienta in ceea ce priveste medicina dentara.

In general, igiena si profilaxia profesionala se realizeaza intr-un cabinet stomatologic si presupun o serie de proceduri si anume: detartraj, periaj, curatarea danturii, fluorizare, procedeul de sigilare santuri, fosete. Profilaxia personala poate sa nu fie realizata corespunzator si ca urmare poate determina formarea tartrului, care se depune in zona gingiilorsi atunci este necesara indepartarea acestuia prin metode profesionale ce se efectueaza in cabinetele stomatologice.

Toate aceste metode duc la o buna sanatate a gingiilor si a dintilor, la o recapatare a unei nuante mai deschisa a danturii, o respiratie proaspata si lucrari proteice pastrate intr-o stare foarte buna.

CNC DENTAL CARE recomanda ca vizita la un cabinet stomatologic sa se realizeze o data la 6 luni in cazul igienei si profilaxiei profesionale. Cabinetul stomatologic  CNC DENTAL CARE va asteapta pentru a beneficia de servicii stomatologice de o inalta calitate si pentru acest lucru, va rugam sa vizitati website-ul www.cncdentalcare.ro pentru a va face o programare sau pentru orice alte detalii pe care doriti sa le cunoasteti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *