Claus Web – o cale indiscutabil reala spre succesul afacerii tale online

Claus Web se distinge pe piata romaneasca printr-o multime de servicii profesionale in ceea ce priveste gazduirea web, precum si printr-o luxurianta oferta de web hosting foarte atractiva.

Soliditatea, compatibilitatea, viteza si etica profesionala sunt cuvintele care ne definesc atunci cand doriti serviciile noastre de gazduire web. Indiferent ca detineti un website de prezentare, un magazin online sau o companie multinationala, Claus Web va ofera certitudinea unor solutii de gazduire web ferme si performante.

Pe platforma web www.clausweb.ro veti avea posibilitatea de a va acomoda cu acest domeniu de activitate, de a intra in legatura cu asistenta noastra tehnica si de a comanda serviciile de gazduire web corespunzatoare afacerii voastre.

Aveti incredere in gazduirea web oferita de Claus Web!

CLAUS WEBFaptul ca dispunem de o intreaga echipa de profesionisti, de o aparatura de ultima generatie si de oferte de marketing diversificate, ne situeaza printre cele mai consacrate firme de hosting din Romania.

Claus Web va ajuta sa luati deciziile adecvate in privinta hosting-ului, oferindu-va intotdeauna pachete de gazduire de o inalta calitate, suport de specialitate dedicat clientilor, un uptime foarte bun si o multime de alte servicii conexe, ajustate cerintelor voastre.

Avem pentru clientii nostri solutii de hosting ideale, solutii care vor mentine website-ul afacerii respective intr-un mediu online favorabil. Pe baza unor criterii bine definite, Claus Web va contribui negresit la mentinerea website-ului sau afacerii tale in permanenta in mediul online.

Exista anumiti parametrii care mentin website-ul intotdeauna online?

Cu siguranta DA.

Pentru Claus Web este foarte important ca website-ul sau afacerea ta sa fie tot timpul online. Ca solutia de gazduire web sa fie ideala necesitatilor tale, trebuie sa se tina cont de anumite aspecte extrem de importante, printre care enumeram:

 • spatiul pachetului de hosting (se ia in calcul baza de date, fisierele, galeria foto si video, email-urile sau alti consumatori);
 • domenii add-on (se poate atasa la acelasi cont de gazduire unul sau mai multe website-uri);
 • subdomenii (se pot crea mai multe subdomenii);
 • trafic (sunt recomandate pachetele de web hosting ce contin trafic nelimitat);
 • uptime (trebuie sa fie cat mai mare pentru ca website-ul sa fie mereu online);
 • IP Dedicat;
 • baze de date (se stocheaza diferite informatii sau coordonate);
 • casute e-mail (se pot crea de la zeci la sute de adrese);
 • back-up automat (util atunci cand fisierele gazduite au probleme sau cand website-ul este spart);
 • conturi FTP (acces in anumite arii ale website-ului);
 • control panel (poate fi utilizat si fara cunostinte de programare);
 • antivirus (un antivirus foarte bun care sa nu puna in primejdie fisierele gazduite);
 • accesari simultane; etc.

La Claus Web puteti beneficia de o varietate de solutii de hosting, de resurse de top care vor da posibilitatea de a naviga pe orice pagina cu o viteza de incarcare exceptionala si de preturi extrem de corecte la toate pachetele de gazduire web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *