CDP ACCESS – Un lider important pe piata de inchirieri nacele

CDP ACCESS reprezinta un faimos lider de pe piata utilajelor necesare in constructii si anume a utilajelor de tip nacela, ce au diferite dimensiuni si diverse capacitati tehnice. Utilajele de tip nacela care sunt oferite de CDP ACCESS spre vanzare sau spre inchiriere respecta conditiile cele mai stricte de exploatare si bineinteles de intretinere.

Divizia de platforme autoridicatoare cuprinde o gama larga de modele si anume: nacele cu diferite dimensiuni, nacele de tip foarfeca, nacele cu brat telescopic, nacele cu autotractare sau nacele ce au posibilitatea de a fi montate pe camioane sau autoutilitare.

INCHIRERI NACELE

CDP ACCESS pune la dispozitia tuturor clientilor o variata gama de nacele care pot fi utilizate atat pentru aplicatiile de exterior cat si pentru aplicatiile pentru interior. Gama de utilaje de tip nacela dispune de monitorizare diesel, electrica si mixta.

Platformele autoridicatoare sunt create cu mare atentie si sunt considerate ca fiind un rezultat excelent al anilor de cercetari si de experienta efectuate in multitudinea de industrii. Va prezentam mai jos cateva din caracteristicile platformelor autoridicatoare si anume:

  • sunt dotate cu motoare de tip electric, disel si mixt;
  • prezinta un consum scazut chiar daca se utilizeaza pe  perioade de timp mai lungi;
  • se pot utiliza cu mare usurinta atat la interior cat si la exterior;
  • accesul este foarte usor, componentele fiind situate in interiorul sasiului;
  • nacelele sunt prevazute cu frane electromagnetice ce prezinta o precizie maxima;
  • pot sa fie prevazute cu pneuri care nu lasa urme la interior;
  • sasiul este foarte rezistent;
  • au un design unic si o constructie foarte rezistenta.

Daca v-ati hotarat sa achizitionati sau sa inchiriati o nacela, va rugam sa vizitati pagina noastra www.cdpaccess.ro si veti fi imediat ajutat si sfatuit in orice problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *