Bucurati-va de confortul si luxul Hotelului Helin

In mod cert putem sa spune ca, cele patru stele ale Hotelului Helin reflecta o multime de caracteristici de baza ale acestuia si anume: un ambient placut, linistit si egotist, care va intampina din momentul in care ai trecut pragul; o mare putere a detaliului; o calitate de necontestat in ceea ce priveste amenajarea fiecarei camere; un profesonalism exceptional al personalului; servicii in incinta restaurantului sau a piscinei de o foarte buna calitate.

Un sejur memorabil cu servicii la cele mai inalte standarde

cazare craiova-camera suite vipOfertele puse la dispozitie de Hotel Helin sunt de ultima ora in domeniul turismului, incapand de la camerele moderne, salile de conferinte, restaurantul impresionant si pana la petrecerea timpului in cel mai placut mod in cadrul piscinei noastre.

Hotel Helin va ofera servicii de cazare Craiova care satisfac toate nevoile turistilor, atat din punct de vedere al confortului, cat si din punct de vedere al necesitatilor de comunicare, punandu-va la dispozitie Internet prin cablu si Wi-Fi gratuit in toate spatiile (receptie, camere, sali conferinta, restaurant, piscina).

Cu Hotel Helin mai puteti beneficia de servicii de secretariat profesionale, pastrarea sau depozitarea temporara a bagajelor, transport in masini de lux spre si de la aeroport, comenzi taximetrie, etc.

Hotel Helin – sedere de neuitat sau nunti pline de emotie

Indiferent ca doresti un loc de cazare, o nunta parca rupta dintr-o fila de poveste sau un transport plin de siguranta spre sau de la aeroport, Hotel Helin este alegerea cea mai inspirata.

Pentru a beneficia si voi de o cazare buna, de un restaurant de lux sau de o piscina de cea mai buna calitate, va rugam sa accesati pagina web www.helin.ro si sa competati formularul de contact sau sa ne contacti la numerele de telefon afisate.

Servciile impecabile, confortul deplin, distinctia aparte, experienta personalului si luxul prezent pana in cel mai mic detaliu, reprezinta cu siguranta cheia succesului Hotelului Helin, o locatie remarcabila care isi merita pe deplin numele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *