BODY ofera servicii complete de securitate si protectie in munca

ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE, SEMNALIZARE ȘI STINGEREInca din anul 2006 si pana in prezent, SC BODY SRL a fost intr-o permanenta campanie de instructie si perfectionare, pentru a fi la curent si a aplica noile legislatii ale Uniunii Europene in acest domeniu de activitate.

Din anul 2011, societatea noastra a devenit frunizor in ceea ce priveste formarea profesionala a adultilor si ca urmare, organizeaza atat cursuri de calificare, cat si cursuri in domeniul situatiilor de urgenta si sanatatii si protectiei in munca.

SC BODY SRL – un partener de mare incredere!

De fiecare data, SC BODY SRL  a demonstrat ca este un partener serios si de incredere, remarcandu-se prin servicii de calitate, dinamism, promptitudine, perseverenta si profesionalism.

SC BODY SRL rezolva toate solicitatarile clientilor legate de acest domeniu, furnizand servicii de protectia muncii Craiova profesioniste si la preturi extrem de avantajoase.

SC BODY SRL isi ofera serviciile de protectie si sanatate in munca oricarei companii care doreste sa aiba un management performant al activitatii existente in acest domeniu de activitate, sa faca economie de timp si sa acorde o atentie deosebita propriilor salariati.

Obiectivele SC BODY SRL sunt variate si anume:

  • inlaturarea riscurilor si evaluarea celor care nu pot fi evitate;
  • reducerea suferintelor umane ce pot fi cauzate de bolile profesionale, accidentelor de munca, incendiilor sau de alte evenimente nedorite;
  • adaptarea muncii la fiecare persoana si adaptarea acesteia la progresul tehnic;
  • sa oferim consiliere profesionala clientilor nostrii, conform cerintelor legale si la costuri mici.

SERVICII IN DOMENIUL SITUAȚIILOR DE URGENȚĂPentru mai multe detalii cu privire la serviciile de protectia muncii oferite de SC BODY SRL, accesati pagina web www.bodysrl.ro si luati legatura cu echipa noastra specialista, pentru a va da sfaturile adecvate nevoilor voastre.

SC BODY SRL reprezinta o marca a increderii, seriozitatii si profesionalismului, fiind un partener dorit de oricine. Echipa SC BODY SRL este o echipa dinamica si puternica, avand specialisti care doresc sa invete si sa faca performanta continua.

Cu SC BODY SRL veti avea intotdeauna colaborari fructuoase, experiente profesionale deosebite si preturi competitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *