Baterii Acasa – Despre functionarea bateriilor auto

Mai intai trebuie sa stim cum functioneaza o baterie auto pentru ca apoi sa puteti lua singuri o decizie, atunci cand doriti sa achizitonati un astfel de produs. Este foarte important sa cunoasteti multe aspecte despre bateriile auto, inclusiv recomandarile privind functionarea acestora, deoarece numai asa puteti sa cumparati produsul potrivit pentru masina dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii sau daca doriti sa cumparati baterii auto din magazinul Baterii Acasa, aveti posibilitata de a intra pe website-ul www.bateriiacasa.ro si sa luati legatura cu echipa noastra pentru a va da sfaturile potrivite in legatura cu produsele pe care le oferim.

baterii auto vartaIn ce fel functioneaza o baterie auto?

In anul 1801 a fost descoperit principiul care sta la baza functionarii unei baterii auto de catre un chimist francez, in momentul in care realiza experimente de electroliza. Cativa ani mai tarziu acest fenomen a fost utilizat in lansarea pe piata a acumulatorului cu plumb.

Baterii Acasa isi intampina intotdeauna clientii cu baterii auto la cele mai inalte standarde si la costuri competitive, astfel incat sa fiti multumiti cu adevarat de produsele pe care vi le oferim.

In prezent, o celula a unui acumulator cu plumb este compusa din urmatoarele: o placa negativa (placa din plumb, poros); o placa pozitiva (placa din bioxid de plumb de natura poroasa); un separator (o placa ce este confectionata din material izolator); un electrolit (o solutie ce este formata din apa si acid sulfuric); o carcasa (formata din material de plastic, in care se gasesc toate elementele descrise anterior).

Cautati o baterie auto pentru autovehicului dumneavoastra?

Baterii Acasa este locul cel mai potrivit.

Daca cautati un magazin care sa va ofere acumulatori auto de o foarte buna calitate si la preturi foarte avantajoase, atunci veniti cu mare incredere la magazinul nostru din Craiova sau daca doriti mai multe detalii despre produsele noastre, atunci puteti sa ne contactati telefonic.

Baterii Acasa dispune de o echipa care detine o lunga experienta in acest domeniu de activitate si care va sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va raspunde in mod prompt la toate solicitarile.

In cadrul magazinului Baterii Acasa veti gasi baterii auto pentru toate tipurile de autovehiculele, iar daca nu aveti timp suficient pentru a veni la sediul nostru, puteti sa ne contactati prin telefon si cu siguranta veti avea cele mai bune recomandari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *