Alege vopselurile auto de la compania Autochemicals

Autochemicals vine in intampinarea tuturor clientilor cu o gama variata de produse ce sunt destinate in special vopsitoriilor din industria de tip auto. Produsele profesionale sunt implementate de catre Axalta (Dupont Refinish), iar Autochemicals reprezinta importatorul oficial pe piata romaneasca.

Avantajele gamei Cromax

Autochemicals comercializeaza o diversa gama de vopseluri auto pe baza de solvent sau apa de la Axalta si anume: Cromax, Duxone, Imron. Gama Cromax ofera o multime de avantaje si anume: vopsea auto de tip ecologic; prezinta inalte performante; coloristica de exceptie; dupa mixare este imediat folosita; nu prezinta ajustari complicate in ceea ce priveste umiditatea, aditivi, temperatura, vascozitate, etc.); putere mare de acoperire; productivitate crescuta; aplicare ud pe ud; uscare rapida; usor de utilizat; performanta deosebita, etc.

Autochemicals comercializeaza pentru fabricile producatoare sau service-uri, vopseluri auto cu recunoastere internationala si cu toate aprobarile de folosinta din partea marilor producatori mondiali de vehicule. Aceste tipuri de vopseluri prezinta o mare putere de acoperire, tehnici comprehensive si consum scazut de material.

Cromax este un sistem de referinta in domeniul vopsitoriei auto, iar gama de culori pe care o ofera va face din acesta o alegere exceptionala. Autochemicals ofera produse de vopsitorie performante (chituri, lacuri auxiliare, grunduri) si mijloace de identificare a culorii complexe de o o inalta calitate (spectrofotometre, cartele, etc.).

Produse performante – calitate deosebita – preturi rentabile

Produsele oferite de catre Autochemicals sunt ecologice, de o foarte buna calitate si preferate de cei mai pretentiosi clienti. Autochemicals reprezinta pe piata romaneasca un importator oficial al producatorilor mondiali de top din domeniul consumabilelor si echipamentelor existente in domeniul vopsitoriei auto.

Toti partenerii Autochemicals beneficiaza de produse la cele mai inalte standarde de calitate si la cele mai avantajoase costuri de pe piata. Firma noastra comercializeaza si alte echipamente calitative sau consumabile generale utilizate in vopsitoria auto profesionala si anume: filtre pentru cabina de vopsit, recipiente confectionate din plastic, banda si folie de mascare, lavete, antifon si multe alte.

Solutiile integrate, dinamismul, experienta, abilitatea, profesionalismul si tehnologia de ultima generatie fac din Autochemicals partenerul ideal care te va face sa-ti mentina afacerea infloritoare si plina de siguranta.

Toti clientii nostri sunt sfatuiti sa viziteze pagina web www.autochemicals.ro si sa aleaga produsele dorite prin e-mail sau prin completarea formularului de contact. Pentru informatii suplimentare, puteti sa contactati echipa noastra experimentata, care o sa va ofere raspuns la solicitari in cel mai scurt timp posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *