Accesorii si echipamente de pizza profesionale

Al Forno ofera pentru toti impatimitii gatitului acasa o gama diversa de cuptoare pe lemne si nu numai, special gandite pentru a beneficia de preparate cu un gust aromat, cu un nivel al calitatii foarte ridicat si cu un consum optim de lemne.

detalii-cutit-pizza-cu-rola-k-006(247)-1Intreaga gama de accesorii si echipamente de pizza pe care Al Forno v-o pune la dispozitie, va asigura o activitatate desfasurata in cele mai optime conditii, prin intermediul paletelor de bagat pizza, paletelor pentru intors si scos pizza, peletelor la metru, periilor cu maner, capetelor de perii, suportilor de palete si multe alte accesorii care va trebuiesc la realizarea unor preparate imbietoare.

Echipa profesionsita – accesorii de pizza calitative – succes garantat!

Echipa Al Forno este foarte serioasa, de incredere, dinamica, flexibila si profesionala, care stie sa ofere sfaturi corespunzatoare si sa construiasca relatii pe termen lung cu clientii sai.

Al Forno isi intampina clientii cu o varietate de palete pentru pizza si perii pentru cuptoare pe lemne de o calitate superioara, cu o rezistenta mecanica sporita si la cele mai bune preturi de pe piata.

Indiferent ca vorbim de palete patrate simple, palete patrate perforate, palete patrate pline, palete patrate perforate tratate, palete patrate simple perforate sau palete patrate pline tratate, trebuie sa stiti ca acestea sunt palete de bagat pizza in cuptor, sunt confectionate din aluminiu tratat cu un oxid special, sunt recomandate uzului intens si sunt usor de manevrat in interiorul cuptorului pe lemne.

De asemenea, Al Forno va recomanda pentru curatarea cuptorului pe lemne perii cu coada din inox si maner din lemn, produse care prezinta peri din alama, ce confera o rezistenta marita la uzul intens si o manipulare foarte usoara datorita manerului din lemn.

Al Forno dispune de o varietate de palete rotunde fabricate din inox, pentru a intoarce si scoate pizza din cuptor, produse care prezinta urmatoarele caracteristici: recomandate pentru pizze cu diferite diametre, paletele sunt rotunde, discul si coada sunt confectionate din inox, culisantul si manerul sunt realizate din lemn, perforatia este necesara pentru a scoate pizza cat mai curata din cuptor.

cuptoare-pizzaCapetele de perii pentru cuptoare, gratare si seminee sunt de diferite dimensiuni si greutati, cu peri din alama, corpul din lemn si unele dintre modele prezinta o prindere cu surub.

Paletele din aluminiu pentru bagat pizza la metru sunt palete pline confectionate din aluminiu, cu diferite suprafete (pentru a baga si a lua pizza cu forma dreptunghiulara), cu diferite greutati, coada poate fi vopsita in camp electrostatic si este usor de utilizat.

Suportii pentru paletele de perete sau in picioare sunt foarte usor de manipulat, cel de perete este realizat din inox (pot fi agatate in el o paleta rotunda, o paleta patrata si o perie), si poate fi prins pe perete cu silicon sau surub.

Accesati platforma web www.alforno.ro pentru a putea achizitiona accesoriile si echipamentele de pizza necesare proiectului vostru sau pentru a beneficia de ofertele atractive oferite de Al Forno.

Echipa de specialisti din cadrul Al Forno este alaturi de fiecare client in parte cu sfaturi adecvate, idei invatoare, produse de o inalta calitate si preturi foarte avantajoase.

Pentru a va bucura de un cuptor de pizza pe lemne profesional, de accesorii si echipamente de pizza calitative si de o pizza cu un gust desavarsit, nu va ramane altceva de facut decat sa comandati chiar acum produsele Al Forno.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *